POGLEDALA JE ŠTA JOJ MUŽ RADI NA INTERNETU I ŠOKIRALA SE: Mislila je da je vara, al svari su bile JOŠ GORE!

Dok je držao dijete i pozirao za kameru, Gilberto Valle izgledao je kao svaki drugi porodični čovjek. Policajac koji odlazi u crkvu osvojio je srce svoje žene Kathleen nakon što su se upoznali online 2009. godine.

beba

Savršeni gospodini obasipao je svoju ženu raznim gestama. Godinu dana nakon što su se upoznali, Kathleen je ostala trudna i par se odlučio vjenčati. Ali buduća mama tad je primijetila promjene na njemu, i uopće nije bio zainteresiran za sastanke koje su imali u bolnici.

Do vremena kad je njihova curica rođena, Gilberto je puno vremena provodio online, nekad cijelu noć. Zabrinuta i znatiželjna, Kathleen je pogledala što joj je suprug radio na internetu.

0005957205

Otkrila je da je posjećivao sajtove za odrasle, i to stranice posvećene fetišima, kao što su bondage i slično. No na jednoj stranici bilo je nešto puno mračnije.

Bila je to fotografija mrtve žene. Zabrinuta, Kathleen je suprugu rekla što je vidjela. No njezina otvorenost nije pomogla njihovom braku, a Gilberto je postao još povučeniji.

Skinula je spyware, software koji potajno može pratiti kako se računalo ili telefon koristi, iskopala njegov tajni email račun gdje je otkrila tisuća poruka između njega i misterioznih online kontakata, piše Whimn.com.au.

Iako se bojala da je prevarena, otkrivanje ovih mailova je za nju bilo još gore. Naime, Kathleen je vidjela poruke koje opisuju nju vezanu i razrezanog vrata. “Ako plače, nemoj pokazati milost“, pisao je jedan od kontakata.

“Ne brini, začepit ćemo joj usta”, pisalo je u odgovoru. Osim o njezinoj smrti, naišla je i na poruke o svojim prijateljima. One su govorile o njihovom spremanju u kovčege, nakon silovanja, ubijanja i prženja na vatri.

gilberto-valle-cannibal-cop

Njezin muž čak je podijelio fotografije nje i njezinih prijatelja. “Odjednom, vidim svoje fotografije, fotografije svojih prijatelja”, rekla je Kathleen kasnije na sudu. A našla je i fotografije odrezanih ljudskih stopala.

jackson18n-2-web

Potresena i uznemirena, Kathleen je uzela kćer iz stana i pobjegla u svoj obiteljski dom. Laptop i ključeve stana dala je FBI-u kako bi mogli istraživati.

Pretraživajući Gilbertov laptop, istraživači su pronašli jezivu datoteku pod imenom Abducting and Cooking (Otmica i kuhanje), u kojem je bila lista predmeta potrebnih za otmicu, kao što su uže i kloroform. Njegove pretrage na Googleu otkrile su da je često pretraživao recepte za “ljudsko meso”.

26-1n009-cannibalcop2-300x300

Zapisi pokazuju da je pristupio policijskoj bazi podataka kako bi dobio više informacija o jednoj ženi. I javio se nekim drugim ženama, ispitujući o njihovim poslovima i rutinama.

U februaru 2012. godine, Valle se ponudio oteti jednu ženu za jednog od svojih kontakata. “5000 dolara i sređeno”, pisao je. Tad su FBI agenti otkrili da je koristio telefon nedaleko od mjesta gdje je žena živjela, a u listopadu iste godine je uhićen.

Cannibal Cop

Kad se slučaj našao na naslovnicama, Valle je prozvan policajcem kanibalom. Kad je davala dokaze za tužiteljstvo, Kathleen je plakala pred sudom te ih uvjeravala da ju je suprug planirao ubiti.

Tužitelji su tvrdili da je Valle pomno istražio potencijalne žrtve kako bi proživio svoje fantazije ubojstva i kanibalizma. Obrana je tvrdila kako je riječ o čistom role-playu.

U martu 2013. Valle je proglašen krivim za urotu zbog otmice te za prekršaj povezan sa zloupotrebom policijske baze podataka.

gilberto-valle-cannibal-cop-thought-crimes

Žalio se na odluku i tražio novo suđenje, a u julu 2014. sudac je odbacio optužbu navodeći kako nema dovoljno dokaza da je Valle namjeravao nauditi ženama u stvarnom životu.

Pušten je nakon što je proveo 21 mjesec u zatvoru.

2015. ponovno je privukao pažnju kad je otvorio online dating profil, u kojem je kao hobi naveo “kuhanje”.

A prošle godine branio je svoju fantaziju na TV-u. “Nije zločin maštati o zločinima protiv ljudi koje znate. Akcija je ta koja je ilegalna“, rekao je za Inside Edition. “Što radim kući, moj je posao”, dodao je.

Ranije ove godine, takozvani policajac kanibal otkrio je da planira objaviti nasilan roman o sadistima u New Yorku. “Znate onaj stari kliše, napravite limunadu od

limuna”, rekao je.

(novi.ba)