Odao je počast svojoj baki koja boluje od Alchajmerove bolesti. Njegov gest je rasplakao mnoge!

Bravo!

Mladi Brazilac, odao je priznanje svojoj baki koja boluje od Alchajmerove bolesti. On je tetovirao pismo koje mu je baka napisala pre godinu dana, kada je krenuo na fakultet. Ova fotografija je momentalno dospela u žižu javnosti, a ljudi su oduševljeni potezom ovog mladića.

Leonardo Martins (19), upisao je prošle godine fakultet. Uzbuđena i srećna, baka mu je napisala pismo koje će biti utisnuto u Leonardovu kožu zauvek.

,,Dragi Leo, koliko volim da se setim tebe kad si bio mali, kako se smeješ,” počela je baka. Nakon tetoviranja ovog pisma, Leonardo je podelio na društvenim mrežama fotografiju, zajedno sa videom na kom se vidi bakino uzbuđenje kada je videla tetovažu, kao i njegovom fotografijom iz detinjstva.

.

.

segredosdomundo.r7.comKada je Leonardo pokazao tetovažu svojoj baki, oboje su se istopili u zagrljaju: ,,O, Bože, ne mogu da verujem. Volim te jako,” kazala je baka Lurdes svom unuku.

.

.

Leonardo Martins / Privatna arhivaBaka Lurdes se bori sa opakom bolešču, a Leonardo je ovim činom upravo hteo da razveseli situaciju i unese malo radosti u život cele porodice.

Kako je Leo posvedočio, baka ga je odvela na fotografisanje kada je slavio svoj prvi rođendan. Iako se baka silno trudila da ga nasmeje, Leo je bio namrgođen. Kada je konačno uspeo da se nasmeje, nastala je ova fotografija koja mu sada mnogo znači.

Nakon podsećanja da ga još uvek pamti kao tog malenog dečaka, baka je svoje emotivno pismo završila ovako: ,,Neka te Bog prosvetli. Poljupci od bake Lurdes, puno te volim! Čestitam!”

Dirljivo i divno!

Podelite priču sa prijateljima na Fejsbuku.

(likemag)